ξενοδοχείο αθήνα
Top Image

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS CENTER SQUARE

Το Athens Center Square αποτελεί μια νέα ιδέα στη ξενοδοχειακή διαμονή, που σπάει το κατεστημένο των παραδοσιακών πρότυπων ξενοδοχείων 3 αστέρων. Πίνακες ζωγραφικής της καλλιτέχνιδος Corinna O’Brien προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά και αίσθηση στο χώρο. Μόλις μερικά λεπτά από την Πλάκα και τη διάσημη Ακρόπολη, το ξενοδοχείο Athens Center Square θα σας προσφέρει μια πραγματική εμπειρία. Στην ταράτσα σας περιμένει μια υπέροχη, μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και την Αθήνα.
Σχεδιασμένο από την ομάδα 3SK, κορυφαίοι αρχιτέκτονες ξενοδοχείων στην Ελλάδα, το Athens Center Square Hotel απέχει με τόλμη από τα παραδοσιακά ξενοδοχεία.
ο όνομα του ξενοδοχείου προκύπτει από την κεντρική του θέση. Η διασκέδαση ξεκινάει με τους επισκέπτες να περπατούν σε ένα μικρό πεζόδρομο, την αγορά φρούτων.
Η ομάδα Αρχιτέκτων 3SK χρησιμοποίησε μια παλέτα χρωμάτων όπως αυτό του ακτινίδιου, του μπλε ωκεανού, της φράουλας, του λεμονιού και τα χρώματα του μανταρινιού για το εσωτερικό κι έτσι το συνδύασαν απόλυτα με τις εξαιρετικές τοιχογραφίες της καλλιτέχνιδος Corinna O ‘Brien.

ΔΩΜΑΤΙΑ
54 ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΑ
                            ΔΩΜΑΤΙΑ
ΔΩΜΑΤΙΑ
 
ΔΩΜΑΤΙΑ
Πλούσιο Πρωινό
 
Πλούσιο Πρωινό
Το γραφικό εστιατόριο στο ξενοδοχείο Athens Center Square προσφέρει ένα πλούσιο πρωινό για να ξεκινήσετε την ημέρα σας, πριν βγείτε να εξερευνήσετε την Αθήνα.
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΙΝΟ
Πλούσιο Πρωινό
 
Πλούσιο Πρωινό
Παροχές
Παροχές
Κομψό Lobby Lounge
Internet Corner
Βοήθεια για το ταξίδι σας
Μεταφορές
Δωρεάν Καφές/Τσάι
ΔΩΡΕΑΝ WIFI
Παροχές
Μόλις λίγα μέτρα από την Ακρόπολη
 
Μόλις λίγα μέτρα από την Ακρόπολη
Το ξενοδοχείο Athens Center Square βρίσκεται στην πιο γνωστή και αναγνωρισμένη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, την περιοχή της Πλάκας.
Μόλις λίγα μέτρα από την Ακρόπολη
 
Μόλις λίγα μέτρα από την Ακρόπολη
ΧΑΡΤΗΣ
Top Clean
Tripadvisor
travel myth
Book CDN
TripExpert
Greek Guide
Holiday Check
Aplha Guide
Students
Visit our Affiliate Hotels In Athens
ATHENS CENTER SQUARE HOTEL
Αριστογείτωνος 15 και Αθηνάς
ΤΚ 10552 Αθήνα
Tηλ.+30 2103222706,
Fax. +30 2103211800,  
e-mail: acs@athenshotelsgroup.com 

Privacy Policy
© 2019 ATHENS CENTER SQUARE HOTEL. All rights reserved.   |   MHTE:  0206K013A0249800